Skip links

Професионални гала вечери по бокс във Враца

Нашият екип има богат опит в организирането на спортни събития.

Спектакли, превърнали се в традиционни за града, са международните гала вечери по професионален бокс във Враца.

На ринга във Враца са се качвали едни от най-титулуваните боксьори в световен мащаб, а Враца е била домакин на безпрецедентни досега боксови срещи за титли на Световната боксова асоциация (WBA) – една от най-престижните организации за професионален бокс.

През ноември 2013 г. беше организирана първата гала вечер със сериозно международно участие. Зрителите станаха свидетели на 9 зрелищни срещи, като кулминацията на вечерта беше мачът за Европейска титла на Сергей Рабченко срещу Брадли Прайс. Специални гости на галавечерта бяха президентът на Европейския боксов съюз Боб Ложист и генералният секретар на организацията Енза Жакопони.

Спектакълът „Вечерта на боксьорите-2“ беше излъчен на живо в ефира на Нова спорт (България), Комбат спорт (Франция) и Бокс нейшън (Великобритания), както и на запис в ефира на най-голямата международна спортна телевизия Евроспорт.

На 09 май 2015 г., под патронажа на Община Враца и в партньорство с All Stars Boxing Club, Hatton Promotion и World Sport Promotion, се състоя гала боксова вечер под мотото „Вечерта на боксьорите”.

Гала спектакълът беше излъчван на живо в ефира на национална телевизия, а правата за телевизионно излъчване бяха купени от редица спортни канали от Европа и Азия.

Cпортното събитие бе от най-висок ранг, без еквивалент в Източна Европа и събра топ боксьорите на Европа, Азия и Южна Америка. Гвоздеят на програмата бяха три срещи за изключително престижни титли на WBA, завоювани от Зинат Закиянов (Казахстан), Кирил Релик (Беларус) и българската гордост Галина Иванова.

ОЩЕ ПРОЕКТИ

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри Вашето потребителско изживяване.